Utæmmet liv - Jeannette Walls

Utæmmet liv

By Jeannette Walls

  • Release Date: 2015-09-14
  • Genre: Fiction
  • © 2015 AV Forlaget

Play Sample / Preview

Title Writer
1
Utæmmet liv Jeannette Walls

Summary : Utæmmet liv

Man bliver revet omkuld af denne roman. Walls er en forbandet dygtig historiefortæller, og hun har en forbandet sej familie - på godt og ondt. Og det er forbandet vigtigt med bøger, der skubber til vores grænser for, hvad der er normalt.

Dette er den sande beretning om Lily, Jeannette Walls' bedstemor. Lily er en imponerende kvinde. En af dem, der tæmmer vilde heste som 6-årig og flytter hjemmefra - ridende 800 km på en pony - som 15-årig. En kvinde, der lærte at mestre et fly lige så godt som en bil, en kvinde, der kunne spille poker som en professionel. Gift blev hun også, og to børn fik hun, hvoraf det ene er Jeannette Walls’ mindeværdige mor, Rosemary Smith Walls, uforglemmeligt portrætteret i Glasslottet.
Lily overlevede tornadoer, tørke, oversvømmelser, depressionen og en fortvivlende personlig tragedie. Hun kæmpede mod fordomme af alle slags – mod kvinder, indianere og alle, der ikke lige passede ind i samfundets faste rammer.

Jeannette Walls formidler sin bedstemors historie, så man sidder stakåndet og eftertænksom tilbage - måbende og beriget. "Utæmmet liv" er et bevis på, at virkeligheden til tider overgår fiktionen...

(Tags : Utæmmet liv Jeannette Walls Audiobook, Jeannette Walls Audio CD )